Monday, February 20, 2012

Mereka Merindui.....

Akhirnya....
hari ini dapat juga saya berdating dengan anak teruna....
tak jauh pun dating...
macam biasa...kalau tak mydin...sunway piramid...
belakang rumah la kata...
sekarang dah suka pergi sunway piramid..
sebabnya dah jumpa tempat parking yang cun...
dekat dan senang....
tapi kalau full house pun masak jugak la...
apa2 pun time management tu penting...
kena pandai agak bila orang tak ramai pergi...

hari ni keluar petang...
orang tak keluar time2 ni...
mungkin sebab masih ontheway dari tempat kerja...
so...
rasa ok la keluar around 5-6 petang....

tujuan ke sunway piramid...
nak servis laptop...
dah panas sangat...

sebelum ni tanya kat satu kedai...
dia bagi rega rm150...
hmm...rasa ok la...
tapi hari ni...ce round dulu...
alhamdulillah...
dapat la rm100...
ok la daripada takde....
and amik skali dgn kaspersky internet security...
saja nak perabih duit yang tak berapa yang ada...hehe...
biasa gitu la...
duit ada je joli...
macam cop duit je..
apa2 pun rezeki yang diterima...
enjoy la skali sekali...
alhamdulillah...

seperti biasa kalau ke sunway piramid
KFC...Wajib!!!
penangan cheezy wedges....
masa tengah makan mama col...
bagitau faris luka...
kena pisau lipat...
terasa diri pun turut terhiris bila dengar cerita tue...huhu....

dan yang buat sayu...
mama bagitau...
masa sakit2 tu faris panggil..
abang long...abang long...
alahai...
betapa rindunya seorang adik pada abangnya...
dan abang pulak...
menghitung hari nak berjumpa dengan adik...
insyaallah jumaat ini mereka kan bersua...
semoga mereka kan kekal bersama selamanya selepas ini...
saya pun makin rindu pada faris dan aira...
tak sabar nak berjumpa dengan anakanda tercinta.....
semoga kehidupan lebih baik dan sempurna selepas ini...

No comments:

Post a Comment