Tuesday, August 13, 2013

Birthday Hariz Hakimi ke 7...

Hari ni genaplah umur 7 tahun anak yang sulung....

semoga abang menjadi anak yang soleh...

boleh menjaga adik-adik...

boleh mendoakan ibu dan bapa....

dan segala-galanya yang baik.....

pagi-pagi lagi ke Mydin....

konon-konon nak masak kek dan makanan kegemaran abang...

tapi balik-balik je dari Mydin badan rasa seram sejuk....DEMAM...!!!

nak buat macam mana....

manusia hanya mampu merancang....

sebelum balik singgah di farmasi....

beli ubat dan pregnancy test....

kali kedua test....

kali pertama test di kelate hari Sabtu...
tapi x berapa jelas sangat...

sebab kali ni berasa sangat tanda2 pregnant tu.....

badan terlalu penat....

pastu rajin semacam jer....haha....

ok....balik2 tu tak tunggu dah....terus check....patut cek la pagi2 esoknya...tapi dah tak sabar....hehe....

hasil check kali ni pun nampak kabur2 jugak...

takpela...

kalau rezeki baby ramadhan ada....akan ada lah baby yang dinanti ni....

#sakituntuktebusdosa#

No comments:

Post a Comment