Sunday, August 18, 2013

Berita gembira yang tidak mengembirakan...

hari ni pukul 11 janji dengan adik, juwe....

dia nak datang tolong cat....

alhamdulillah.....

dia cat dekat living...

warna inspirasi dari majalah RRenovation...

in love dengan majalah ini....

then saya cat bahagian dapur warna kuning sebab tunggu adik lagi sorang,  abe....datang

nak soh diorang ni alihkan peti ais...

dan abe pun bawa mesin basuh....

guna slagi boleh....

insyaAllah....

alkisah tajuk entri kali ini....

saya telah bagitau seseorang tentang....

hasil pregnancy test yang positif.....

dan dia boleh jawab....

'pastu'.....

haish.....

ok......dia sedang marah....

doa saya semoga Allah lembutkan hati dia....

sebenarnya saya tak bersalah....hehe...

#doayangterbaikuntukkitasemua#

 juwe sedang mengecat living room

 inspirasi warna


 akhirnya peti ais masuk ke rumahnya dan dah berfungsi dengan baik....alhamdulillah...dapur kaler kuning....bagi nampak cerah...


 dua daddy muda yang rajin...alhamdulillah...senang hati isteri....

1 comment:

  1. perghhhhh...gempak gila peti ais dia..wow wow wow..hehe

    ReplyDelete