Wednesday, April 11, 2012

Safiyya TV9....

Sebenarnya rancangan ini saya tengok secara tidak sengaja...
yelah...
tv9 ni di on dari pagi smpi la malam....
sebabnya banyak cerita yang sesuai dilihat anak2 kat sini...
saya pun bukannya suka sangat tengok tv sekarang nie...
yang WAJIB tengok...

1. Desperate Housewife
2. Gossip Girl..

ha..
tu memang tak boleh miss....
cerita2 lain tu ada la...kadang2....

oleh kerana dah 24/7 tv9 nie...
maka tertengoklah saya pada SAFIYYA ni...

mula2 dulu infonya biasa2 sahaja bagi saya...
seperti rancangan lain...
masa tu pun ada 2 pengacara...
 

tapi..
lama kelamaan saya rasa input rancangan ni memang the best...
sesuai sangat dengan nama rancangan ni....
inputnya sesuai dengan citarasa wanita muda bekerjaya...
dan sangat2 mengikuti perkembanga semasa....
memang salute pada team Safiyya...

yang paling saya suka ialah part blogging....
jadi semangat nak berblog...
ada jugak rasa menyesal tak mula berblog dari awal....
sejak anak sorang...
kalau dah mula awal2 tentu lebih senang....

tapi tak mengapa....
it's never to late to start...
saya nak belajar dulu cara berblog dengan betul dan baik...
sikit2 lama2 jadi bukit...

harap2 tidak angan2 mat jenin....

2 comments: