Wednesday, December 24, 2014

Testing...1..2...3

Hai...hai...hai....

Oleh kerana petang tadi dah tido banyak...
Maklumlah kurang sihat....
So malam ni ada la sikit masa....
Nak berblogging...

Petang tadi...
Dating lagi dengan Huby
Dengan misi mencari
Pisang Goreng Cheese...
Thank you to Mr Huby
Yang sabar dengan karenah
Isteri yang kuat makan ni...
Hehe....

So...
Berbual2 lah kami...
Seronok sharing2 kisah2 motivasi..
Itu yang selalu kami bualkan...
Supaya semangat masing2 tinggi

Sampai lah di Seksyen 7 Shah Alam...
Area belakang Jakel..
Dah kat situ member kata
Ada Pisang Cheese leleh...
Skali pusing tak jumpa..
Stop makan dekat kedai Wong Solo..
(betul kot nama ni..hehe)

Pas makan baru sambung misi cari
Kedai Mas Mono..
Jumpa...dan saya pun beli lah dua..
Tak mahal...RM5.50 je satu...
Tapi bila dingap....
Hmm..
Rasanya yang first time saya makan...
Masa pergi sambut anniversary...
Itu lagi sedap....

Nampaknya...
Kena pergi cari lagi la pisang cheese leleh
yang sedap dan memenuhi selera..
atau...
Buat sendiri...
Huhu...
Last choice...!!!

Ok....
Pastu misi beli makanan untuk anak2 dan Dani..
Ke AEON Bukit Rimau...
Mula2 Huby soh beli KFC..
Tapi dia nampak Chicken Rice Shop
Dia soh beli yang ni...
Ada nasi...sup....senang sikit...

Sambil2 tu pegi beli UPT test...
Banyak pulak pilihan...
So saya beli la yang tak pernah guna....

Balik je rumah terus test...
Memang tak sabar...
dan hasilnya mengecewakan...
sebab tak nampak line kedua...
tapi saya yakin 'ada isi'...
Sebab tengah selsema kan...
pastu ngidam pisang pulak tu..

Tapi takpe. .
Rilek luh...
Jangan dibuang upt test tu..
Sebab pengalaman ketika ngandungkan Faris Fikry..
Dan ngandung kali ke 5 yang gugur dulu...
Memang lama baru nampak..dan samar2..

Malam tadi cek semula....
Memang nampak line kedua...
Tapi teramatlah samar...
Confirm amik gambar tak nampak....
So....biar dulu la...
Nanti minggi depan test lagi..
Kalau leh tahan la...hehe...

Doktor kat HPJ pesan...
Soh datang terus dekat dewan bersalin
kalau pregnant semula....
Ntah la...malas pulak...
Tapi kena jaga betul2 kali ni...
Taknak pisang (lagi?) berbuah dua kali...
Huhu...

Takut sebenanrnya ni...
Bayangkan 3 lali gugur
Dalam masa Setahun....
dah la buat DnC...
huhu...sedih2....

Ok....kena discuss dengan Mr Huby
Next step nak buat apa....

Semoga kali ni...
DIA ada...
Amin....

No comments:

Post a Comment