Sunday, July 24, 2011

SAPS.....

Hari ni baru rasa nak menulis....yup...menulis itu satu terapi....
beberapa hari yang lepas saya menulis di atas kertas meluahkan rasa kepada yang tersayang...
dan selepas saya menulis, saya rasa lebih lega dan saya dah lupa apa yang terpendam di dalam hati saya....
saya rasa lebih gembira dan puas kerana mesej itu telah disampaikan padanya...
dan saya mengambil keputusan untuk mengupdatekan blog saya ini...
mengikut apa yang saya rasa ketika itu....
bukan nak update tiap2 hari....
kalau saya rasa nak update 2 jam sekali...2 jam sekali la saya updatekan blog ini...
untuk apa..????
yeah!!!supaya melegakan beban hati...
semalam tgk berita, semakin ramai rakyat malaysia yang mengalami tekanan...
saya rasa semua orang mengalami tekanan....
tgk muka masing2 pun dah tahu...hehe...
kanak2 pun dah ada yang tertekan, inikan pulak saya yang bekerja, surirumah lagi, isteri lagi....
so, yelah...gitulah ceritanya...
kita menaip sajalah disini....sebab saya menaip lebih cepat daripada menulis...
baik lah saya menaip saja....

berbalik pada SAPS....
orang complain...saya pun complain jugak...
tapi nak buat macam mana...saya yang menurut perintah...
kena la buat...kalau tak buat kang naya pulak...
senang cerita....kalau orang nak complain sangat...berenti saja keje nie...
kejer sendiri...buat peraturan sendiri....
dah namanya makan gaji....ada bos...kita kena ikut bos....
kalau langgar maknanya derhaka....hehe...(biasa buat..sikit2...)

so, saya tengah key in markah tov dan etr skrg ni...ada lagi 10 kelas...huhu...
sebenarnya kalau dah buat sekejap jer...
ALASAN yang paling banyak...
saya pun kalau buat kejap jer...
tapi dari semalam lagi..taip kejap..tgk tv lah..
decorate kek lah...
main2 isi....
harap2 hari nie...di pagi yang indah ketika user hanya ada 250 nie...
saya dapat menyiapkan key in markah....
sebelum gegirl jelita itu bangun tido...
muah....

2 comments: